MÜFTÜLÜĞÜMÜZ BÜNYESİNDE HİZMET VEREN 4–6 YAŞ OKUL ÖNCESİ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ, YIL SONU GÖSTERİSİ SERGİLEDİ.
facebook-paylas

2015–2016 Eğitim-Öğretim yılında Müftülüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren 4–6 yaş grubu Kur’an Kurslarının yıl sonu gösterisi 23/05/2016 Pazartesi günü Halil Nuri Yurdakul Kültür Merkezinde yapıldı. Minikler yılsonu gösterisinde yıl boyunca öğrendiklerini sergilerken adeta parmak ısırttılar.

Müftülüğümüze bağlı Kur’an Kurslarında Eğitim-Öğretim gören 4–6 yaş grubu Kur’an Kursu öğrencilerinin ortaklaşa hazırladıkları sene sonu etkinlikleri göz kamaştırdı.4–6 yaş grubu öğrencileri,  yıl içerisinde edindikleri maharetlerini sergilediler ve öğrendikleri bilgileri izleyicilerle paylaştılar.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Sayın Cafer KILINÇ, Kur’an Kursu öğrencilerinin böyle bir program hazırlamalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programa katılan tüm misafirlere, programda görev alan çocuklara ve hocalara, programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR